Om os - Hvem er 10-4 Anlæg?

Om os 10-4 anlæg – Faglært anlægsgartner


10-4 Anlæg er stiftet af to, meget ihærdige og kvalitetsbevidste fyre.

Efter at have arbejdet sammen som anlægsgartnere i mange år, har vi fundet ud af, at vi er et utrolig stærkt team, som kan varetage alle opgaver inden for anlægsbranchen.
Vi er begge faglærte anlægsgartnere og har arbejdet sammen på både små og store projekter. Vi kender hinandens styrker og svagheder, vi supplere hinanden, og derfor gør det os til det perfekte team.

Der er stor efterspørgsel på anlægsgartnere, og med det vi kan tilbyde denne branche, er vi ikke i tvivl om, at det er den helt rigtige tid for os, at komme på markedet med 10-4 Anlæg!

Vi sætter en ære i at udføre hver en opgave til præcision. Vi har valgt vores fag, fordi det at skabe og forme, og se ting udvikle sig, er noget vi vægter meget højt i livet.
Når vi bevæger os i byen, på fortovet, på parkeringspladsen, i indkørslen, på taget, på terrassen – ja vi kunne blive ved – så tænker vi konstant på muligheder og løsninger.
For os er arbejde ikke bare et arbejde. Det er en livsstil, vores hobby!

Når vi udfører et stykke anlægsarbejde, gør vi det helhjertet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Tværtimod, vil du opleve den lille ekstra service, den lille ekstra detalje og det lille ekstra finish, der gør at jeres projekt, lige er det bedre end naboens/konkurrenten!

 

Faglært anlægsgartner

Vi har tilsammen arbejdet som faglært anlægsgartner i mere end 25 år. Derfor kan vi tilbyde de rigtige anlægsløsninger til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hurtigt og er særdeles effektive.

For os er dialogen med kunden det vigtigste. Vi kan garantere, at du kommer til at føle dig tryg i hele anlægsprocessen. 

Du skal bare læne dig tilbage og lade 10-4 Anlæg udføre det vi er bedst til.