Om os - 10-4 Anlæg

Anlægsgartnere med det rigtige værktøj
ET GODT FUNDAMENT

Erfarne fagfolk med det rigtige værktøj


Når du investerer i et anlægsprojekt, skal du ikke bare have noget, der er flot.

 Du skal også have den rigtige løsning:

 

  • Dit nye uderum skal passe til omgivelser og bygninger
  • Materialerne skal passe til det, de skal bruges til
  • Anlægsarbejdet skal udføres rigtigt, så det holder i mange år


Det kræver, at du har fagfolk til at hjælpe dig trygt igennem hele processen.

 

Og det er lige præcis dét, vi tilbyder i 10-4 Anlæg. Vi har over 25 års erfaring med både små og store anlægsprojekter. Derfor ved vi, hvad der virker. Hvorfor og hvordan.

Og vi har professionelt værktøj og maskiner, så vi klarer arbejdet hurtigt og effektivt.

 

Derfor får du et uderum, du kommer til at glæde dig over i mange år.


HØJ KVALITET

10-4 Anlæg: Engagerede anlægsgartnere

 

Vi elsker vores arbejde!

 

Det betyder, at når vi udfører et stykke anlægsarbejde, så gør vi det helhjertet. Og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sætter nemlig en ære i at sørge for, at du får det allerbedste.

 

Ja, vi er “fagnørder”. Og vi er stolte af det!

 

Vi har nemlig valgt vores fag, fordi det at skabe og forme er en fornøjelse for os. Det er det også at se din drøm blive til virkelighed. At opleve din glæde ved det færdige resultat. Og at vide, at arbejdet er i orden. Hele vejen igennem.

 

Hos 10-4 Anlæg er du derfor sikker på, at du altid får den lille ekstra detalje og den ekstra finish, der gør hele forskellen.

10-4 Anlæg Mikael Kraft og Peter Vollstedt
VORES HISTORIE

Vi er 10-4 Anlæg

 

10-4 Anlæg ApS er grundlagt i 2020 af to ihærdige, kvalitetsbevidste anlægsgartnere; Peter Vollstedt og Mikael Kraft.

 

Vi har arbejdet sammen i mange år, og tilsammen har vi over 25 års erfaring med anlægsarbejde, både store og små projekter. Vi har hver vores specialer, vi kender hinandens styrker og svagheder, og vi supplerer hinanden rigtigt godt.

 

Og så er vi store fagnørder begge to: Når vi bevæger os rundt, kan vi slet ikke lade være med at lægge mærke til forskelligt anlægsarbejde. Og ikke mindst; hvordan det er udført. Parkeringspladser, indkørsler, terrasser. Haveanlæg og gårdhaver. Løsninger – og alternative muligheder.

 

Vi lærer konstant, og vi bliver inspireret af det, vi ser. Og vi sørger for hele tiden at følge med i udviklingen i branchen.

 

Vil du vide mere om os og 10-4 Anlæg? Så kontakt os, og lade os tage en snak. 

 

ELEVER

Vi uddanner fremtidens anlægsgartnere

 

Hos 10-4 Anlæg vil vi gerne bidrage til at uddanne fremtidens dygtige faglærte anlægsgartnere.

 

Derfor har vi også valgt, at vi løbende indgår elevkontrakter – og vi er meget stolte af de to, vi har i gang hos os i øjeblikket! De er på hver deres stadie af uddannelsen, men vi kan  allerede nu se, at de er gode kandidater til en fastansættelse, når de er færdige.

 

For det er sådan, vi gerne vil udvide virksomheden: Ved at ansætte faglærte anlægsgartnere, som vi ved kan levere den høje kvalitet, vi – og vores kunder – forventer.

 

Lige nu har vi ikke ledige elevpladser. Men hvis du har spørgsmål om uddannelsen som anlægsgartner eller gerne vil afprøve faget ved at være i praktik hos os et par uger, er du altid velkommen til at kontakte os.