Sokkelaffugter

Står der vand på din terrasse, eller er soklen på dit hus fugtig?

Så har du brug for en effektiv sokkelaffugter eller et afvandingsdræn.

UNDGÅ FUGT
Husk sokkelaffugter
 

Når du får lagt flisebelægning helt ind langs huset, kan der samles fugt i husets sokkel. For at undgå det, skal der etableres en form for sokkelaffugter mellem fliserne og soklen.

 

Der er flere muligheder, blandt andet en smal bræmme med sten, eller en metalrende med en rist. Uanset løsningen, så er formålet, at soklen kan “ånde”.

 

 

Kontakt os, og lad os finde frem til en løsning, der passer til dit hus.

 

 

ALT FOR MEGET VAND
Afvandingsdræn eller faskine
 

De seneste år er mængden af nedbør i Danmark steget støt. Det betyder mange steder, at grundvandet stiger og at jorden ikke kan optage alt vandet.

 

Derfor får mange problemer med, at der står vand på terrassen eller at fliserne synker, så de ligger skævt. Og at der er mudder og store vandpytter mange steder i haven.

 

Kender du de problemer? Så er det en god idé at få set på, om en faskine eller en form for afvandingsdræn kan være løsningen.

 

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

HUSK FALDET
Korrekt anlægning af flisebelægningen

 

 

Hvis du skal have renoveret eller lagt helt nye flisebelægninger på din terrasse, indkørsel eller andre steder i haven, skal underlaget laves rigtigt.

 

Ellers risikerer du, at du hurtigt får problemer på grund af de store mængder nedbør.

 

Vores dygtige anlægsgartnere sørger for at opbygge et korrekt fundament i sand, som derefter komprimeres. Og afhængigt af placering af belægningen og forholdene sørger vi også for sokkelaffugter eller afvandingsdræn.

 

Så er du sikker på at få holdbart resultat, uden ujævnheder eller fugtproblemer.

 

Kontakt os, og lad os se på mulighederne.