Services

For os er service og dialogen med kunden det vigtigste. Vi kan garantere, at du kommer til at føle dig tryg i hele anlægsprocessen. 

Du skal bare læne dig tilbage og lade 10-4 Anlæg udføre det vi er bedst til.

Bliv inspireret af vores services.

Belægning: Terrasse

Belægning på terrassen er vigtig, hvad enten du ønsker dig en stor terrasse med plads til gæster og hyggelige stunder, eller en lille hyggelig solskinsplet i hjørnet af haven, hvor du kan nyde aftensolen, så klarer vi opgaven med anlæg af din terrasse samt valg af belægning.

 

Vi hjælper og rådgiver gerne, med de forskellige valg i forbindelse med din flisebelægning, så du får en terrasse, der matcher lige præcis dine ønsker og behov.

Belægning: Indkørsel

Indkørsel, belægning og konstruktion.

Det er vigtigt at en indkørsel bliver konstrueret korrekt fra starten, i forhold til bundopbyggelse og afledning af vand, da den skal holde i mange år. 

Der er flere faktorer der spiller ind. Blandt andet skal der tages hensyn til vægten af køretøj, undergrunden, hældningsgrad samt type af flise. 

 

Vi anbefaler altid at man bruger store fliser, da man derved mindsker risikoen for kørespor.

Støttemur/trappe

Støttemure og trappe anvendes i haven hvor terrænforskelle nødvendiggør dette. 


Støttemure i forskellige materialer kan tilføje haven et markant og anderledes udtryk.


Trapper til hovedindgange, terrasser og stier bør indpasses i det omkringliggende areal. De kan tænkes ind som et selvstændigt og markant element, hvor selve trappen fanger øjet i kraft af form, farve og materialevalg.

Kantsætning & Jernkanter

Man kan bruge kantsætning, som afgrænsning fra belægning til græsplænen, som bordkant, langs sin hæk eller hvis man bare ønsker at skabe små rum i sin have.  Man kan lave højbede med kantblokke, kantsten eller jernkanter. Jernkanter fås også i forskellige materialer, størrelser og længder. F.eks. i sort jern, corten stål eller galvaniseret stål. Jernkanter gør også, at man kan forme sine bedkanter som man ønsker.

Tagterrasse

Vi laver tagterrasser på flade tage med tagpap.

Fliserne der lægges på tage, står på selvnivellerende fødder. Vi anvender APURIT flisefødder som produceres ved SOPREMA. Produktets tekniske egenskaber og brugervenlighed gør det nemt at skabe flotte og elegante belægninger.

Sokkelaffugter & afvandingsdræn

Med alt den nedbør vi efterhånden får i Danmark, er det vigtigt at man har ordentligt afvanding på sin belægning. I nogle tilfælde, hvor det ikke er muligt, kan man med fordel anlægge en acorende eller et linjedræn.

Gravearbejde

Gravearbejde med minigraver tilbydes. Udfører opgaver med minigraver / gravemaskine, det kunne eks. være:

Etablering af faskiner, trampoliner, udgravning til bede, indkørsel eller terrasser. Vi kan naturligvis også står bortkørsel af jord.

Beplantning

I forbindelse med en belægnings opgave eller hvis du har ønske om lidt fornyelse i haven, kan vi naturligvis også være med til at beplante din have.

Hække

Som skelafgrænsning er hækken hyppigst brugt. Den klippede hæk udgør her en god og robust afskærmning, der kan formes i højde og bredde som ønsket. Nok de mest kende er liguster eller en bøgehæk, selv om der er mange andre muligheder, som f.eks. avnbøg, naver, lærk osv.