Beplantning

I forbindelse med en belægnings opgave eller hvis du har ønske om lidt fornyelse i haven, kan vi naturligvis også være med til at beplante din have.

Beplantninger fylder haven ud med farver, former og dufte. Her er mulighederne uendelige og i plantevalget kan der næsten sikres blomstringer året rundt. Men også løvfarver og former, frugter, bark, grenbygning og vækstformer bidrager til oplevelsen.

Beplantninger kan varieres med buske, løgplanter, stauder, sommerblomster og træer. Der kan arbejdes med variation og/eller ensartethed i beplantningerne, for at få nogle udtryk der passer til havedesign og hus.

En vigtig faktor når man skal vælge planter til sin have, er jordbundsforhold. Det er ikke helt lige meget hvilke planter man vælger. Hvis man f.eks. har en meget sandet jord og derved meget drænende eller hvis den er meget leret og derved kompakt og holder på vandet. Man skal vælge planter efter hvor de trives bedst. Man skal også sørge for at få lavet nogle godt plantehuller til træer og buske, så de kan få en god etablerings start.